Topchaus
Image default
Offers

Zodiac en zijn onlogischheden

De onlogische dierenriem

Voordat ik begin, moet ik je laten inzien dat ik iemands succes of potentieel niet beperk tot de beweging van de zon of wat dan ook. Dat opgemerkt, kunnen we doorgaan. Ik schrijf dit ter ondersteuning van mijn nieuw ontwikkelde interesse en liefde in / voor sterrenbeelden. In redelijke mate zijn sterrenbeelden zinvol. De meeste van mijn vrienden zijn verbaasd dat ik geloof in zoiets logs, ze zeggen dat het net als ik is om zoiets te doen. Als je dit leest, ben je op de juiste plaats om het mysterie achter mijn relatie met Zodiac te begrijpen.

Ik had veel over Zodiac gehoord, vooral met betrekking tot Temperaments en geloof me, ik was niet in het minst geïnteresseerd, ik ben veel wetenschappelijker om in zulke dingen te geloven. Een paar weken geleden surfte ik op het net, ik deed een onderzoek naar een onderwerp en de dingen leidden naar de ander, het web kreeg stereotypen en een van de redenen vermeldde als de oorzaak was “… Geloof in illusies … “, schreef de auteur verder:” … miljoenen, zo niet miljarden, mensen geloven in sterrenbeelden “. Ik had geen dwang meer nodig. De vraag was, hoe kan zoiets bedriegers zoveel gelovigen hebben?

Ik dook in de wereld van Zodiac, ik controleerde de overtuiging dat de periode waarin een persoon werd geboren, bepaalde dingen over een persoon bepaalt, in wezen temperament. Ik glimlachte gewoon minachtend. Ik ging meteen door naar mijn verjaardag en ‘ze zeiden:’ Ik was een Boogschutter. Ik begon de attributen te lezen en na veel scepticisme wist ik dat ik een nieuwe bondgenoot had gevonden, ik probeerde het te bestrijden, maar ik boekte geen vooruitgang. Hoe kon mijn verjaardag iets over mij bepalen? Niet om te zeggen dat de voorstellen dit recht zijn! Op het einde was ik verslagen, ik was een van de volgelingen geworden, maar ik was nog niet onlogisch.

Tot dat moment moet worden opgemerkt dat ik de herkomst van het geloof niet heb gecontroleerd. Ik dacht dat de regels waren vastgesteld voor iedereen die binnen die periode werd geboren. De feiten waren gewoon te waar! 100% accuraat. Ik was niet klaar voor iets tegenstrijdigs, ik had me nog nooit zo begrepen gevoeld in mijn leven, als de dierenriem mens was, zou ik het als mijn beste vriend hebben verklaard (ook al geloof ik niet in het uitkiezen van iemand als de beste van de vele geweldige vrienden met wie ik gezegend ben). Ik raakte toen in discussie met een van mijn vrienden, psychologie is zijn opleiding aan de universiteit. Hij stelde een reeks vragen, meestal vragen die ik mezelf had gesteld en ook antwoorden had gegeven. (Op verzoek zal ik het gesprek doorsturen naar uw e-mailadres.)

Terwijl ik ruzie met hem kreeg, kwam er een vraag in mijn hoofd: “Hoe zit het met een tweeling, de meeste keren blijken ze helemaal anders te zijn?” Ik voelde meteen dat ik mijn gezond verstand had herwonnen. Ik verliet het gesprek en ging terug naar Encarta- Microsoft Student 2009, om de oorsprong van Zodiac te controleren en om elke andere reden moest het logisch zijn. En nog belangrijker, om te weten waarom het 100% accuraat was over mij. Ik zal het resultaat hieronder leveren;

De Zodiac

Zodiac, denkbeeldige gordel in de hemelbol, die zich ongeveer 8 ° uitstrekt aan weerszijden van de ecliptica, het voor de hand liggende pad van de zon tussen de sterren. De breedte van de dierenriem werd oorspronkelijk bepaald om de banen van de zon en de maan en van de vijf planeten (Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus) die bekend waren bij de mensen van de oudheid te omvatten. De dierenriem is verdeeld in 12 delen van 30 ° elk, die de tekens van de dierenriem worden genoemd. Beginnend met de lente-equinox en vervolgens oostwaarts langs de ecliptica, wordt elk van de divisies genoemd naar het sterrenbeeld dat zich binnen haar grenzen in de 2e eeuw voor Christus bevindt.

De namen van de tekens van de dierenriem zijn Widder, de Ram; Stier, de stier; Tweeling, de tweeling; Kreeft, de krab; Leo, de leeuw; Maagd, de Maagd; Weegschaal, de balans; Scorpio, de schorpioen; Boogschutter, de boogschutter; Steenbok, de geit; Waterman, de waterdrager; en Vissen, de Vissen. Vanwege de precessie van de equinoxen rond de ecliptica, een cyclus van 26.000 jaar, retrograde het eerste punt van Ram tot 1 ° in 70 jaar, zodat het teken Ram vandaag in het sterrenbeeld Vissen ligt. In ongeveer 24.000 jaar, wanneer de achteruitgang het hele circuit van 360 ° heeft voltooid, zullen de tekens en sterrenbeelden van de dierenriem opnieuw samenvallen. Zie astronomie.

Er wordt aangenomen dat de sterrenbeelden al in 2000 v.Chr. In Mesopotamië zijn ontstaan. De Grieken namen de symbolen van de Babyloniërs over en gaven ze door aan de andere oude beschavingen. De Egyptenaren hebben andere namen en symbolen toegewezen aan de dierenriemafdelingen. De Chinezen adopteerden ook de twaalfvoudige verdeling, maar noemden de tekens rat, os, tijger, haas, draak, slang, paard, schaap, aap, kip, hond en varken. Onafhankelijk hebben de Azteken een vergelijkbaar systeem bedacht.

Ik ging toen ook naar astrologie en afzonderlijke artikelen over de tekens van de dierenriem.

Uiteindelijk was ik in staat om het ellogische aspect van mijn nieuwe bondgenoot af te leiden. Het was niet zo logisch na het lezen over de andere tekens – de zon, maan, planeten en sterren, en het geloof dat ze overeenkomen met gebeurtenissen op aarde. En door het te testen op elke ‘normale persoon’ om mij heen, ben ik in staat geweest om de efficiëntie van Zodiac en zijn verwanten te bewijzen, in ieder geval voor mezelf.

Het is mogelijk dat ik op een dag zou lachen om mezelf na het lezen van dit, maar voor nu,  ik hou van de zodiac.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Related Posts

Ein gelungenes Geburtstagsgeschenk

Alternatives that help with chronic pains

Een snelcursus gereedschap kopen