Topchaus
Image default
Business

Botox tegen zweten

Er zijn veel mensen die last hebben van overmatig transpireren. Het is niet iets wat gevaarlijk is voor de gezondheid, maar het kan wel erg vervelend zijn voor de persoon in kwestie. Het is bijvoorbeeld niet fijn om snel met een nat shirt rond te moeten lopen of telkens zweethanden te hebben. Zij schamen zich er vaak voor dat zij zoveel zweten en daarom zijn veel mensen op zoek naar een oplossing om ervoor te zorgen dat zij minder veel zweten. Vaak wordt er geëxperimenteerd met verschillende soorten deo’s of proberen zij andere middelen om te zorgen dat het zweten zal verminderen. Bovendien proberen de meeste mensen die overmatig zweten vooral donkere kleding te dragen zodat de zweetvlekken zo min mogelijk opvallen op de kleding. Het is iets wat als erg vervelend kan worden beschouwd en daarom zou een goede oplossing erg fijn zijn.

En er is wel degelijk een oplossing voor dit probleem. Voor sommige mensen zal het misschien ver gezocht zijn, maar het spuiten van botox in de oksels kan het zweten verminderen. Tijdens de behandeling zal dan de botox in de oksel worden gespoten, wat er voor zorgt dat de spiertjes in de oksel minder hard gaan werken. Door de botox worden deze spiertjes tijdelijk verlamd en dit resulteert in minder transpireren. Dit kan dus de oplossing zijn voor mensen die overmatig transpireren en de andere vervelende bijkomende dingen. Met botox oksels zal de productie van zweet voor 95% worden gereduceerd, wat dus heel veel is. De behandeling kan voor ongeveer 12 maanden aanhouden, daarna moet je opnieuw behandeld worden.

Eigenlijk staat botox niet bekend als de oplossing voor overmatig zweten. Botox staat meer bekend als een middel om rimpels in het gezicht tegen te gaan. In principe werkt dit op dezelfde manier, want ook de botox in het gezicht werkt verlammend voor de spiertjes. Doordat de spiertjes verslappen, worden de rimpels minder zichtbaar. Vaak willen mensen op deze manier de rimpels rond hun ogen en rond de mond weghalen. Rimpels rond de ogen worden ook wel kraaienpootjes genoemd en kraaienpootjes botox zorgt voor een jongere uitstraling.

http://faceland.nl