Topchaus
Image default
Fashion and Clothing

Et bryllup skal handle om å ha det gøy og å feire sammen med de man er glad i. Samtidig skal man ogs

Et bryllup skal handle om å ha det gøy og å feire sammen med de man er glad i. Samtidig skal man også føle at bryllupet representerer brudeparets stil og personlighet. Dette kommer gjerne best frem i hvordan man dekorerer bryllupet og hvilket tema man velger, og en av tingene hvor man kan velge helt fritt og gjerne være ekstra kreativ er når det gjelder fargevalg.

Vårlige fargekombinasjoner

Skal du feire bryllupet på våren kan det være ekstra fint å bruke vårlige, lyse og friske farger. Her kan man for eksempel velge brudepikekjoler i nydelige pastellfarger som lyse gul, rosa eller grønn. En morsom vri kan være å også velge en brudekjole i en annen farge enn tradisjonell hvit. Hos JJ’s House kan du finne både brudepikekjoler, brudekjoler og selskapskjoler for gjestene i et stort antall farger.

Dypere farger

Ønsker man et fargetema i mørkere farger fins det mange farger som kan passe perfekt til bryllup selv om de ikke er blant de mest brukte. Vinrød er en farge som er utrolig elegant og fin og den kan enkelt kombineres med andre lysere farger som hvitt, gull eller sølv. Marineblå er også en svært fin farge for formelle arrangementer og kan passe utmerket til bryllupet. Kombinert med andre blåtoner og sølv, oransje eller lys rosa kan du få et nydelig fargetema med et særegent preg.

Minimalistisk og friskt

Ønsker du et mer jordnært og naturlig bryllup kan det være fint å fokusere på grønnfarger, beige, hvitt og brune toner. Her kan man også dekorere med mange friske grønne planter og for eksempel enkle buketter med liljekonvall på bordene. På denne måten vil bryllupet få en veldig enkel men vakker atmosfære hvor man kan slappe og nyte enkelheten i dekorasjonene.  

https://www.jjshouse.no/Brudepikekjoler-c7/