Hoe kies je de juiste e-sigaret?

      Comments Off on Hoe kies je de juiste e-sigaret?

Het kan heel goed zijn dat je nog niet goed weet waar je op moet letten bij de aanschaf van een e-sigaret. Er is namelijk veel om rekening mee te houden; welke smaak wil je bijvoorbeeld? Welke vorm moet je e-sigaret hebben? Wil je veel of weinig damp? We helpen je daarom graag verder in deze blog, zodat jij goed voorbereid je keuze kunt maken.

Hoeveel damp moet eruit komen?

E-sigaretten produceren meer damp dan de reguliere sigaret, maar er zitten ook verschillen tussen e-sigaretten. De een produceert namelijk meer damp dan de ander. Dit heeft met meerdere aspecten te maken. Zo heeft de stijl of vorm van de e-sigaret daar invloed op, de boxmod e-sigaret is bijvoorbeeld qua damp net een waterpijp, waar een pen-style een stuk minder damp maakt. Ook of je kiest voor een Mouth to Lung of voor een Direct to Lung e-sigaret weegt mee. De Direct to Lung e-sigaret zorgt namelijk ook voor meer damp. 

Keuze uit verschillende smaken

Voor de smaak heb je ook nog het nodige te kiezen, nog wel althans. De fruitige en zoete smaken de je nu nog kunt kopen worden binnenkort verboden, omdat ze de jeugd zouden aansporen te gaan vapen. De smaak die in ieder geval wel blijft bestaan is de tabakssmaak, dit is ook de meest gekozen smaak. Meestal wordt deze smaak gekozen door mensen die willen stoppen of minderen met roken. 

Bepaal het nicotinegehalte

En als je wil stoppen of minderen kun je daarbij gebruik maken van de verschillende nicotinegehaltes voor je e-liquid. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een e-liquid te nemen zonder nicotine. Hieronder vind je de mogelijkheden wat betreft het nicotinegehalte:

  • 0 mg nicotine; er zit in deze liquid geen nicotine

  • 3 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten (meer geschikt voor Sub Ohm)

  • 6 mg nicotine; vergelijkbaar met light sigaretten

  • 12 mg nicotine; vergelijkbaar met reguliere sigaretten

  • 18 mg nicotine; vergelijkbaar met zware sigaretten

Meer weten over e-liquids

Wil je meer weten over e-liquids? Neem dan eens een kijkje op de website van een betrouwbare partij als Smokesmarter. Daar vind je alle benodigde informatie over e-liquids. En als je toch nog vragen hebt, neem je daar ook eenvoudig contact met ze op.

https://www.smokesmarter.nl/