Topchaus
Image default
Fashion and Clothing

Näin valitset oikein ja vältät virheet häämekkoa ostaessasi

Häämekon ostaminen on ainutlaatuinen tapahtuma, joka jää mieleen pysyvästi. Hääpukuun ostamiseen liittyviä virheitä ei unohda, mutta toisaalta siihen liittyvät onnistumiset jäävät mieleen ja niistä haluaa kertoa muillekin. Olemme koonneet listan vinkeistä, joilla morsian voi välttää virheet hääpukuostoksilla.

  1. Ota vinkit talteen häälehdistä ja alan blogeista. Hääaiheisissa blogeissa on paljon kirjoitettu siitä, miten hääpuvun ostoon kannattaa valmistautua, mistä pukuja voi etsiä ja miten hääpuku parhaiten voidaan muokata istumaan kantajansa päälle tärkeänä hääpäivänä. Häälehdistä saa paljon tietoa eri mekkotyyleistä ja hinnoista.
  1. Aseta budjetti. Häämekkoja löytyy kaikissa hintaluokissa, mutta omalle unelmamekolle voi nopeasti tulla kovakin hinta jos morsian ei ole asettanut budjettia mekolle. Budjetti kannattaa jo senkin takia, että hääpuku on vain pieni osa kaikista niistä kuluista, joita morsian käyttää ulkonäköönsä juhlapäivänä. Mekon lopulliseen hintaan kannattaa lisätä myös mahdollinen ompelijan taksa.
  1. Kuuntele makutuomareita, mutta tee lopullinen valinta itse. Häämekko-ostoksille kannattaa mukaan ottaa muutama läheinen makutuomariksi. He ovat mukana antamassa sinulle tukea ja ulkopuolisen perspektiiviä tärkeään päätökseen. Muista kuitenkin, että makutuomarit eivät tee lopullista päätöstä mekosta puolestasi, vaan lopullisen valinnan teet itse. Makusi hyvin tuntevat läheiset ovat kuitenkin tukenasi jos et itse ole täysin varma siitä, millainen unelmiesi hääpuku on.
  1. Ota selvää hääpuvun toimitusajasta. Jos olet löytänyt unelmiesi hääpuvun netistä tai joudut tilaamaan sen liikkeeseen, on tärkeätä tiedustella kuinka pitkät toimitusajat ovat. Ulkomailta tilatuilla tuotteilla voi olla melko pitkät toimitusajat ja mahdollisiin viivästyksiin sekä tullimaksuihin kannattaa olla varautunut. Verkkokauppaa tai hääpukuliikettä voi lähestyä reippaasti puhelimitse tai sähköpostitse. JJ’s House tarjoaa laajan valikoiman morsiuspukuja nopeilla toimituksilla.
  1. Älä hermoile turhaan. Turha hermoilu pilaa ilon hääpuvun ostamisesta hetkessä. Mikäli pelkäät hermoilevasi hääpuvun ostamista, tee tapahtumasta rento. Kutsu ystäväsi kahville ja selatkaa häälehtiä ja blogeja samalla tai järjestä ennen hääpuvun sovitusta kevyt brunssi tyttökavereidesi kanssa. Kun hääpuku on löytynyt, voit palkita itsesi rentouttavalla kasvohoidolla tai lasillisella samppanjaa.
https://www.jjshouse.com/fi/