Topchaus
Image default
Shopping

Wat geef je een vrouw die alles al heeft

Mijn vriendin is echt erg gesteld op haar uiterlijk. Ze vindt het erg belangrijk dat zij maar ook ik er dagelijks verzorgd uit zie. Zo staat ze gerust een half uur voor de spiegel in de ochtend voor haar make-up en de haren. Daarnaast is het voor haar een hobby om de mooiste mode voor een spotprijsje te kopen. Op zondag is zij vaak te vinden op de bank met een tablet om alle web stores af te scrollen. 

Ze heeft alles al, wat nu?

Ieder jaar heb ik dezelfde uitdaging, namelijk met haar verjaardag. Wat geef je iemand die eigenlijk alles al heeft? Vorig jaar zijn we op vakantie geweest voor haar verjaardag, dat jaar daarvoor kreeg ze een complete make-up lijn die zij heel erg graag wilde hebben. Normaal geeft ze wel aan wat ze zou willen maar dit jaar weet ze ook echt niks te bedenken. Toch na een aantal dagen bedacht ik mij dat ze wel graag Michael Kors schoenen zou willen. Ik weet haar schoenmaat maar bij het googelen wist ik echt niet welke ze mooi zou vinden. Het is dan ook erg lastig voor iemand anders een paar schoenen uit te zoeken. Haar moeder had ik ook al gebeld voor advies maar zij wist het ook echt niet. In haar schoenenkast heeft ze vooral veel zwart want dat past overal bij. Witte sneakers heeft ze maar 2 paar van. Zou wit dan een goede optie zijn?

Dan maar allebei

Ik heb er nog een aantal dagen over nagedacht maar ik kwam er echt niet meer uit welke kleur voor haar het beste zou zijn. Ik besloot dan toch maar beide paren te bestellen, de witte en de zwarte Michael Kors schoenen. Ik liet ze bezorgen bij haar moeder want ja, hier thuis kan ik echt niks verstoppen, dan heeft ze het gelijk door. 

Ingepakt als het mooiste cadeautje wat er bestaat

Haar moeder is zo lief geweest om beide schoenen dozen om te toveren tot hele mooie cadeaus. Daar ben ik persoonlijk dus echt niet goed in. Ze is nog niet jarig geweest dus het is maar afwachten wat haar reactie is. Het enige waar ik nog een beetje zenuwachtig over ben is of de maat wel goed is maar aangezien al haar schoenen maat 38 zijn, ga ik ervan uit dat de Michael Kors schoenen ook perfect zullen passen! Ik kan niet wachten om haar gezichtsuitdrukking te zien.