Topchaus
Image default
Home and Garden

Waarom die kapstokhaken van Wildlife Garden zo leuk zijn

Wildlife Garden, de kans is groot dat je er nog nooit van gehoord hebt. Toch als je de producten van dit leuke merk nog niet kent, is het zeker de moeite waard om je hierin eens te verdiepen. Het zal de moeite waard zijn. Wildlife Garden is een merk uit Zweden en zij maken alles van hout. Lekker Zweeds dus, bomen genoeg! Ze gebruiken trouwens wel bomen die direct weer worden terug gepoot zodat de productie niet ten koste van het milieu gaat. Maar wat ze dus maken: Kapstokhaken in de vorm van dieren, vogelhuisjes – maar dan echt van die luxe! En houten brievenbussen.

Houten kapstok haakjes met dieren

De wildlife garden houten kapstok haakjes zijn allemaal uit hout gesneden en hebben de vorm van een dier. Ze hebben er niet 1 ontworpen, maar wel 50. Waaronder dieren die je echt niet vaak als wandhaak tegenkomt. Populair zijn de dierenhaakjes zebra, giraffe en olifant. Maar je kunt dus ook gewoon voor een steenbok een bever of een neushoorn gaan. Heb je heel veel kapstokhaken nodig en wil je origineel zijn? Dan kun je uit deze reeks ongetwijfeld een keuze maken.

Houten brievenbussen

De houten brievenbusssen van Wildlife Garden zien er heel aantrekkelijk uit, in de vorm van huisjes. Ze hebben leuke details zoals een deurtje en een raampje en zelfs een brievenbus! Als je een natuurlijk uitziende brievenbus zoekt is dit model echt iets voor jou. Het is wel een brievenbus die je aan een muur of iets dergelijk moet vast maken. Want er bestaat geen vaste paal voor. Handig is dat deze brievenbus ook geschikt is voor het ontvangen van kleine pakketjes. Helaas zit er geen slot op. Dus daar moet je wel rekening mee houden als je de bus wilt plaatsen.

Vogelhuisjes van Wildlife Garden

De vogelhuisjes van Wildlifegarden zijn een aanwinst voor de tuin. Ze lijken op de brievenbussen en zijn dan ook erg leuk om te combineren met elkaar. De vogelhuizen zijn zogenaamde multiholks. Dat betekend dat het multi functioneel inzetbaar is. Zowel in de winter – als voederhuisje, en in de zomer als nestkastje. Zo heb je dus het hele jaar door iets aan dit soort vogelhuisjes. Ze zijn wel wat prijzig, maar voor die prijs heb je dan ook echt wel wat! Een heel mooi duurzaam vogelhuis dat je niet elk jaar hoeft te vervangen. En werkelijk een plaatje om naar te kijken!

In Nederland zijn diverse webshops die Wildlife producten aanbieden. Zo hoeft u voor deze specifieke Zweedse producten dus niet helemaal naar Zweden reizen 😉