Topchaus
Image default
Home and Garden

YourMailbox voor online aankopen van brievenbussen

Een brievenbus is een noodzakelijk product. Ieder huishouden in Europa heeft een brievenbus nodig. En elk land hanteerd hierin andere richtlijnen. Omdat het bedrijf ‘YourMailbox’ in Nederland zit, zullen we u eerst de belangrijkste eis vertellen die Postnl volgens de Nederlandse wet heeft geregeld:

– Een brievenbus moet binnen een straal van 10 meter van de openbare weg af staan.

Dat betekend dat als u landelijk woont of in een in boerderij woont en uw woning bijvoorbeeld alleen via een (eigen terrein) oprijlaan te bereiken is, dan dient u een losse brievenbus te plaatsen en deze dient zo dicht mogelijk bij de weg te staan. Staat uw woning vlakbij de weg? (binnen die tien meter) dan mag u ook voor een deurbrievenbus kiezen of een bus tegen de wand van uw woning hangen.

Dat laatste is natuurlijk voor uzelf vele malen gemakkelijker. Vooral als de bus in de voordeur mag. Want dan ontvangt u dagelijks de post op de deurmat en hoeft u de deur niet uit om te kijken of de post al is gearriveerd. Een buitenbus heeft ook wel weer voordelen hoor. Zo zul je minder last van tocht via de brievenbusklep hebben. Heb je minder kans op inbraak via de voordeur en kunnen vandalen niet zomaar iets bij je naar binnen gooien.

Als je een grote brievenbus koopt, een Bobi brievenbus bijvoorbeeld, dan kun je ook gerust langere tijd op vakantie gaan. Niemand, ook inbrekers, hebben in de gaten dat je weg bent. Er ligt immers geen lading post op je deurmat en hoevol die brievenbus is? Dat kan niemand vanaf de buitenkant zien. Bij Yourmailbox.nl vind je een scala aan brievenbussen voor allerlei toepassen. Voor in de deur, voor aan de wand, voor aan hekken, maar ook als je deze vrijstaand wilt plaatsen. YourMailbox koopt veel producten rechtstreeks bij de fabrikant waardoor veel modellen goedkoper worden aangeboden dan elders. Op internet kunt u gemakkelijk prijzen vergelijken. Kijk maar eens! Bij YourMailbox bent u echt het goedkoopste uit en heeft u de bus ook nog eens snel in huis!

 

https://www.yourmailbox.nl/